meny

Verktyg för kompetensutveckling

 

24onoff erbjuder ett enkelt expertis-ledningssystem som ger företaget full kontroll på vilka kurser och certifieringer som anställda och maskiner har och ännu viktigare: administratören mottar en påminnelse om att certifieringen måste förnyas i god tid.

Administratören lägger enkelt in de olika expertiser och varje anställd kryssar av vilka de har samt giltighetsperioden.

Prova gratis

Läs mer

  • Håll ordning på anställdas kurser og certifieringer
  • Håll ordning på certifieringer av maskiner och utrustning
  • Förlora inga fakturerbara timmar för att anställda eller utrustning inte har förnyad certifiering
  • Administratören mottar en automatisk påminnelse senast en månad innan expertisen måste förnyas

Behöver jag ett system för expertis-ledning?

Om det krävs att ditt företag har certifiering, eller speciella kurser, för att utföra ett bestämt typ av arbete blir det väldigt tråkigt om certifieringen/kursen inte blir förnyad i rätt tid.
Många har en motsvarande översikt ståendes i en pärm idag, problemet är att pärmen inte säger till när det är tid att förnya certifieringar och kurser.

Automatisk påminnelse

24onoff sänder ut ett automatiskt besked via mejl til administratören 1 månad innan expertisen måste uppdateras, eller ännu tidigare om man väljer det.

När du då använder mindre tid på tidskrävande rutiner, får du mer tid över till att göra det du är bäst på.

Pris

Alla produkter från 24onoff ingår i månadspriset på Kr. 60, – per användare.
Är du fortfarande osäker på om ditt företag behöver ett sådant system, eller om 24onoff ha det rätta systemet det kostar inte ett öre för att prova. Registrera dig för en gratis provversion uppe till höger. Det är helt gratis att prova 24onoff 30 dagar.

Topp