meny

Frågor och svar

Vad är 24onoff?

Enkelt sagt är 24onoff en internetbaserad programvara som låter dig hålla kontroll över vart resurserna går. Timmesrapporteringen är vår mest populära tjänst. Den är också tillgänglig i mobil version för att göra rapporteringen av timmar enklast möjligt.

Hur kan jag återställa lösenordet?

Du kan återställa lösenordet till ditt konto genom att trycka på länken «Glömt lösenord» under inloggningsformuläret. Efter det skriver du in din e-mailadress och efter några få sekunder får du ett lösenord via mejl.

Du kan också ändra lösenordet när du är inloggat på 24onoff. Detta gör du under menyknappen «Ditt konto» överst på sidan.

Hur använder jag 24onoff? Är det något som ska laddas ner?

Du kan registrera dig och börja använda 24onoff omedelbart. Det krävs ingen nedladdning av någon programvara på datorn. Efter att du har registrerat dig kommer du att få ett mejl med dina inloggningsuppgifter och ytterligare instruktioner.

Därefter har du tillgång till att lägga in anställda, projekt och kunder – och speciellt att kunna ha kontroll.

Var hittar jag mobilapplikationen?

Applikationen laddas enkelt ner via Google Play (Android) eller App Store (iPhone). Den är anpassat för snabb och enkel timmesrapportering.

Vilka webbläsare fungerar bäst?

Lösningen är designat för att fungera i de flesta moderna webbläsare.

Ändå rekommenderar vi i 24onoff den sista versionen av följande webbläsare:

  • Google Chrome (Windows, Mac, Linux)
  • Firefox (Windows, Mac, Linux)
  • Safari (Mac)
  • Internet Explorer 9 eller nyare (Windows)

Ligger 24onoff på era servere, eller måste jag sköta 24onoff själv?

24onoff ligger på våra servere. Du behöver bara registrera dig och ditt konto kommer att upprättas. Du kan börja att använda tjänsten omedelbart, helt problemfritt!

Er det gratis?

Du kan använda tjänsten gratis i 30 dagar, helt utan förpliktelser. Vi hoppas att du innan dess har sett värdet i 24onoff och därför väljer att uppgradera till ett betalningsabonnemang.

Är det en startavgift på 24onoff?

I 24onoff håller vi oss långt ifrån gömda kostnader och startavgifter, du betalar bara för de användare som ni har behov för. Se priser för mer information.

Vad händer när försöksperioden är över?

Om försöksperioden är över innan du har köpt kommer kontot att frysas. Uppgifter förblir intakt, men otillgängliga – självklart öppnas allt detta när du har valt ett betalningsabonnemang.

Hur kan jag betala för 24onoff?

Du kan alltid ta kontakt med oss angående frågor och köp. En av våra erfarna kundkonsulenter kommer oavsett att ta kontakt med dig och bistå er genom processen från upplärning till support och köp.

Vi fakturerar vanligtvis för ett år, men är alltid öppna för att hitta andra lösningar som passar ert företag.

Flera frågor eller bara ett trevligt samtal?

Tveka inte att ta kontakt. Vi är tillgängliga på chat, telefon: 0047 95 45 67 40 eller e-mail: support@24onoff.com