meny

Bokningssystem för konferensrum, firmabilar och maskiner

 

Bokning ger anställda, partners och hyresgäster enkel tillgång till bokning. Bokning garanterar en enkel väg att boka ett mötesrum direkt på din webläsare för alla dina anställda, delägare och/eller hyresgäster.

Prova gratis

Läs mer

  • Snabb förberedelse
  • Enkel översikt
  • Använd för mötesrum, bilar och annan utrustning
  • Dra-och släppfunktionalitet, gjort på en sekund
  • Bjud in deltagare till specifika enheter

Vår fokus på enkla och användarvänliga funktioner fortsätter i denna tjänst. Det tar bara några minuter för administratören att upprätta ett mötesrum klar för bokning. Själva bokningen är upplagt med en dra och släppfunktionalitet.

Översikt

Tidskrävande missförståelser och dubbelbokningar är undvikt genom att använda 24onoffs bokningstjänst.

Bjud in hyresgäster eller delägare att boka ett mötesrum. Det är bara att ange mejladressen av det önskade företaget. Även om de inte är registrerade är det ingen grund till oro, registreringen tar bara några minuter. De registrerade användarna får omedelbar tillgång.

Inbjuda

Bjud hyresgäster eller partners för att boka möte genom att ange e-postadressen till den önskade bolaget. Om de inte är registrerad 24onoff från tidigare, gör de detta innan några minuter och är klar att använda produkten. Är de redan registrerad 24onoff innan de kan få tillgång direkt.

Pris

Alla produkter från 24onoff ingår i månadspriset på Kr. 60, – per användare.
Är du fortfarande osäker på om ditt företag behöver ett sådant system, eller om 24onoff ha det rätta systemet det kostar inte ett öre för att prova. Registrera dig för en gratis provversion uppe till höger. Det är helt gratis att prova 24onoff 30 dagar.

Topp