meny

Få översikt på projektplanen med enkelt verktyg för projektadministration

Om du söker ett komplett verktyg för att uppnå full kontroll på dina projekt har du kommit rätt. Projektadministration från 24onoff är mycket användarvänlig och är designat för att göra arbetsdagen enklare och mer översiktlig. Verktyget är utformat så att det ska fungera optimalt för de flesta typer av projekt och för företag av olika storlekar.

Prova gratis

Läs mer

  • Översikt över tidsfrister med varsel
  • Varje projekt kan ha många uppdelade uppgifter
  • Ange deltagare på projekter och uppgifter
  • Dela projekter och uppgifter med samarbetspartner
  • Möjlighet till att ladda upp filer och dokumenter
  • Diskussionsvägg för projekter och uppgifter
  • För timmar på projekt og uppgift (kräver att du också använder timmesrapportering)

Detta projektledningsverktyg ger den nödvändiga översikten för genomförande i planerad tid och med hänsyn till budget. Dessutom ger projektledningen från 24onoff översikt över alla projekt i företaget. På det sättet kan man planera resursanvändningen i företaget så att genomföringen av alla projekt i sin helhet blir så effektiv som möjlig.

Uppgifter

Projektledningsverktyget är utformat så att projektet delas upp i uppgifter. Där kan man lägga in kostnader, beräknad tidsåtgång, från- och till-datum, detaljerat beskrivelse av uppgiften och kontaktperson eller ansvarig person. Detta ger kontrollen som ditt företag behöver för att genomföra ett projekt på bästa möjliga sätt.

Översiktlig tidslinje

Tidslinjen som du hittar i projektledningen ger utmärkt översikt över de olika projekten. Här får man en grafisk framställning för när de olika resurserna ska sättas in. Man kan använda tidslinjen både till projektportföljen i sin helhet, eller specifikt på ett enskilt projekt. Olika färgkoder på försenade, pågående eller genomförda projekt förbättrar översikten ytterligare.

Fildelning

Alla involverade i ett projekt eller en specifik uppgift har tillgång till gemensamma arbetsfiler och dokumenter. Det vill säga att projektledningen ger alla parter möjligheten att vara uppdaterad på de nyaste versionerna av dokumenter, teckningar och avtal.

Diskussion

I projektledningsverktyget har alla anställda eller deltagare tillgång till en diskussionsvägg där man kan komma med gemensamma besked, ställa frågor eller uppmärksamma på ändringar. Denna vägg förenklar sålunda den interna kommunikationen i projektet. En sådan uppdaterat vägg för projektet är viktig för att underlätta ett så effektivt och nogrannt genomförande som möjligt.

Pris

Alla produkter från 24onoff ingår i månadspriset på Kr. 60, – per användare.
Är du fortfarande osäker på om ditt företag behöver ett sådant system, eller om 24onoff ha det rätta systemet det kostar inte ett öre för att prova. Registrera dig för en gratis provversion uppe till höger. Det är helt gratis att prova 24onoff 30 dagar.

Topp