meny

Spara tid med smidig tidrapporteringssystem online

24onoff erbjuder ett komplett timmesrapporteringssystem som ger företaget full kontroll på arbetsdagen och tidsförbruk på olika uppgifter. Timmesrapporteringen görs enkelt och effektivt från både datorer, smarttelefoner och surfplattor.

Prova gratis

Läs mer

  • Förlora inga fakturerbara timmar.
  • Grundlag för löneutbetalning.
  • Använd som bilaga till kunder när du fakturerar.
  • Använd mindre tid på tidskrävande rutiner

Behöver jag ett system för tidrapportering?

Vårt svar är naturligtvis ett sjungande ja! När ett sådant system har tagits i bruk visar våra siffror att också våra kunder är enige i detta. Man får ett system som gör tidsrapporteringen för ditt företag lättare, mer effektiv och särskild ordningsam. Detta gäller både för anställda och ledare i din organisation. När arbetsdagen eller uppgiften är klar registrerar man vad man har gjort, vilka kunder eller projekt man har jobbat med och vilka timmar som ska faktureras. På detta sätt får man löpande information om vilket arbete som har blivit utfört och man förlorar inte timmar som skulle ha varit fakturerat. Lösningen ger dig full översikt över alla införda timmar på anställda, kunder och projekter.

När du använder mindre tid på tidskrävande rutiner får du mer tid över till att göra det du är bäst på.

Enkel och säker tidrapport

När arbetsdagen eller uppgiften är slutförd, registrera man lätt vad man har gjort, vilka kunder eller projekt du har arbetat med, och vilka timmar som ska faktureras. På så sätt får du aktuell information om vad det har varit att arbeta med, och du behöver inte förlora timmar som borde ha fakturerats. Lösningen ger dig en fullständig översikt över alla slutförda timmar på medarbetare, kunder och projekt.

Anpassa funktionaliteten efter dina behov

Vårt tidrapporteringssystem är uppbyggt för att vara så enkelt och effektivt som möjligt. Vi vill att denna rapportering ska vara enkelt för alla utan någon nämnvärdig upplärning. Därför är det i utgångspunkten upplagt att vara minimalt antal punkter som måste fyllas i av de anställda.

Vi vet dock att olika företag naturligtvis har olika behov. Därför kan företag själva välja att lägga till flera punkter i registreringsformuläret. Typiska tilläggsregistreringar är typer av arbete, övertid, resetillägg och privata utlägg.

Rapporter och timmeslistor

När man har tagit timmesrapporteringen i bruk kan man när som helst enkelt ta ut bra rapporter som kan användas till specificerade fakturabilagor, timmeslistor, projektframsteg eller löneutbetalning. Rapporterna kan du hämta i både PDF- och Excel-format så att det blir så flexibelt för dig som möjligt.

Pris

Alla produkter från 24onoff ingår i månadspriset  Kr. 60, per användare.
Är du fortfarande osäker på om ditt företag behöver ett sådant system, eller om 24onoff ha det rätta systemet det kostar inte ett öre för att prova. Registrera dig för en gratis provversion uppe till höger. Det är helt gratis att prova 24onoff 30 dagar.

Topp